Jeg kunne fortalt mine innerste hemmeligheter

DSC_8090

DSC_8084

DSC_8089

Det sa plutselig stopp for meg og bloggingen, er det ikke sånn noen ganger, at noe plutselig bare stopper opp, mens andre ting bare ruller og går? Og innimellom så kan man få en fiks idè, kanskje den er dårlig, kanskje den er god. Jeg for min del har ikke fått noen fiks idè. Jeg har bare tent stearinlys og hengt opp julelysene mine imens jeg har studert dem med tekoppen i hånden. Nei ikke akkurat det heller, jeg har vel gjort som deg, dusjet, gått på do, laget mat, spist maten, pleiet forhold, og jobbet. For er det ikke det vi alle gjør? Selvom vi vil ha det til å høres ut som vi gjør alt mulig annet, og vel, så gjør vi jo andre ting også, men hvem kan unngå og gå på toalettet eller å spise mat? Ikke jeg hvert fall.
Uten om det har jeg spilt spill med fine folk, pakket opp julegaver (hvor jeg fikk en bag til alle sysakene mine), jeg har sendt julepakker til et annet land, og håper han blir glad for dem. Men så har jeg også tenk på han, han som satt i et annet land, i en annen by med mennesker jeg ikke kjenner og pakket opp gaver, og jeg er helt sikker på at han lo masse den kvelden, det er i hvert fall det jeg liker å tro.
Jeg kunne ramset opp så mye mer, jeg kunn fortalt mine innerste hemmeligheter, jeg kunne skrevet om det man helst ikke snakker om, eller det som irriterer meg mest av alt. Men jeg tror det er nok for i dag.
Nå har jeg tent stearinlys, men jeg skal ikke bare stirre på dem, nå er det tid for jobbing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: